Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

Babagan awake dhewe

  • bab

Donglin Food Chemical Co., LTD. dumunung ing Liujing Industrial District Nanning City, specialized ing fosfat, fosfat pupuk lan asam phosphoric. Kapasitas produksi lengkap taunan luwih saka 120000 ton. Produk utama sing kalebu asam phosphoric, asam polyphosphoric, kalium dihydrogen phosphate, monoammonium fosfat, diammonium fosfat, amonium polyphosphate, pupuk banyu-telat, etc. Covers pangan bahan, industri-bahan, bahan elektronik, feed bahan, bahan tetanèn etc. A sawetara specifications beda produk, digunakake digunakake ing treament lumahing logam, plating, polishing, pangan Processing, explication lenga, feed acidulant, telat pupuk banyu efisien, electronics IT lan industri.

ͼƬ5
ͼƬ6
ͼƬ7
ͼƬ8
ͼƬ9
ͼƬ10
ͼƬ1
ͼƬ2
ͼƬ3

We fokus ing Arochemicals & pupuk

We kudu pupuk umum waé, pupuk khusus. Kita bisa nyedhiyani solusi pesawat lengkap sing. Kanggo pupuk apik lan pesawat solusi kebak, hubungi kita.

Contact Us

Tampilan Online Chat!