Email:sale@celinabiz.com Tel:+86(22) 23528561

Babagan awake dhewe

IMG_4887

Donglin Food Chemical Co., LTD. dumunung ing Liujing Industrial District Nanning City, specialized ing fosfat, fosfat pupuk lan asam phosphoric. Kapasitas produksi lengkap taunan luwih saka 120000 ton. Produk utama sing kalebu asam phosphoric, asam polyphosphoric, kalium dihydrogen phosphate, monoammonium fosfat, diammonium fosfat, amonium polyphosphate, pupuk banyu-telat, etc. Covers pangan bahan, industri-bahan, bahan elektronik, feed bahan, bahan tetanèn etc. A sawetara specifications beda produk, digunakake digunakake ing treament lumahing logam, plating, polishing, pangan Processing, explication lenga, feed acidulant, telat pupuk banyu efisien, electronics IT lan industri.
Ing saiki, perusahaan wis dikembangaké lan diprodhuksi saklawasé 20 jinis produk, lan produksi taunan saka asam phosphoric pangan-bahan punika 40,000 ton; output taunan saka Asam phosphoric elektronik 30,000 ton; output taunan saka asam polyphosphoric punika 20,000 ton; output taunan saka produk fosfat bahan industri lan pangan-bahan punika 10.000 ton lan output taunan saka pupuk banyu-telat iki 20,000 ton.

The whole water soluble fertilizer products according to the crop growth nutrients needed for scientific formula, achieve accurate and reliable professional ratio, especially the company  independent research and development of food-grade water soluble fertilizer with non-toxic harmless, all products conform to the requirements of the organic fertilizer, for enterprises to gain market recognition, and promote our country agriculture to cucumber in the process of modern agricultural development.
Perusahaan adhering menyang "inovasi" roh ing perusahaan, bakal kanggo pembuahan efisien lan ngelmu, ngurangi panggunaan pupuk, ngurangi polusi saka badan banyu minangka tugas dhewe, supaya éling "supaya crops kanggo mangan pangan sing pangan bahan" goal pokok tantangan lan tetep ing misi atine pamula ing atine supaya Forge ahead!

ISO22000: 2005
ISO9001: 2015


Tampilan Online Chat!