Cannabis Nutrients - China Rise (Tianjin) Steel Sales
Email:info@linphos.com Tel:+86(22) 23528561

ganja Gizi

Short Description:

Ganja Gizi, Cairan, rangkep dening 260KG Plastic Drum utawa 1300kg IBC. Bisa digunakake ing telung suwé saka ganja: ROOT Development, akeh kuwat lan Bloom Power. fungsi beda ing wektu sing beda-beda minangka ngisor:

Development ROOT:

Njamin sehat, cepet lan kuat pembangunan ROOT ing tetanduran enom
cepet kaku lan kecepatan Recovery sawise replanting
Kanthi cepet lan èfèktif digunakke
Kasurung wutah nalika potong punika enom

Akeh kuwat:

Njamin pembangunan sehat saka kembang lan woh-wohan
nyengkuyung tatanan kembang lan woh
Ngapikake resistance tanduran kang

Bloom Power

Njamin kembang luwih gedhe lan abot, lan woh
kualitas tinggi mburi-produk, bursting karo roso lan ambu
njamin maksimum sing metu saka potong


  • Potongan: US $ 650 - 850 / Ton
  • Min.Order Quantity: 1x20'FCL
  • Sumber Kabisan: 10000 ton per Month
  • Port: Fangcheng / Qinzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Fungsi Product

     Development 1.Root:

    Njamin sehat, cepet lan kuat pembangunan ROOT ing tetanduran enom

    Cepet kaku lan kecepatan Recovery sawise replanting

    Kanthi cepet lan èfèktif digunakke

    Kasurung wutah nalika potong punika enom

    2.Strong Akeh:

    Njamin pembangunan sehat saka kembang lan woh-wohan

    Nyengkuyung tatanan kembang lan woh

    Mbenakake resistance tanduran kang

    3.Bloom Power

    Njamin kembang luwih gedhe lan abot, lan woh

    kualitas dhuwur mburi-produk, bursting karo roso lan ambu

    Njamin maksimum sing metu saka potong

    Advantage:

    1.Fully telat banyu, dissolving cepet, cocok kanggo dropper lan sprinkler ngilekake banyu

    aspek 2.Balanced utawa Nutrition lan distribusi

    panyerepan 3.Fast lan dawa-tahan pupuk

    unsur 4.Trace ditambahaké

    5.No khlor lan sodium ion

    6.More ngandhut asam, luwih stabil

    7.Low heavy metal isi singa

    Matters Needing waé:

    1.Please goyangake iku uga sadurunge nggunakake.

    2.Do ora premix gizi sadurunge menehi banyu feed. Gunakake kapisah.

    produk 3.This non-pangan lan ora becik ditonton. Mangga ngupaya saran medical langsung.

    4.Keep iku ing panggonan kang kelangan, garing lan ora bisa diliwati.

    5.Avoid uyuh prodhuk ing langsung suryo srengenge utawa suhu dhuwur.

    dosis

    Development ROOT

    001

    akeh kuwat

    002

    Bloom Power

    003

    Nggunakake Instruction:

    1.Root ngembangaken Stage

    Ing tataran iki, wiji sing mung bosok, lan godhong miwiti kanggo berkembang. Jumlah gedhe saka energi sing perlu kanggo ROOT ngembangaken. Gunakake ROOT Development ing tataran iki. Ing wektu tegese akeh kuwat lan Bloom Power kudu uga digunakake kanggo nyukupi kabutuhan tanduran.

    2.Fast akeh Stage

    Ing tataran iki, werna sing uga dikembangaké, lan tetanduran miwiti kanggo tuwuh cepet banget. Mangga mungkasi nggunakake ROOT Development lan miwiti nggunakake akeh kuwat lan Bloom Power , jumlahe kanggo loro iki produk sing meh padha.

    3.Flowering Stage

    Sanalika ana pratandha saka tetanduran, mboko sithik nambah jumlah Bloom Power.

    Stage wutah 4.Late

    Sajrone periode 1 kanggo 2 minggu sadurunge harvest, mungkasi menehi gizi menyang banyu feed.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!