Email:info@linphos.com Tel:+86(22) 23528561

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan Produsèn?
Ya, kita Produsèn kanggo Phosphoric asam, Akeh phosphoric asam lan telat pupuk Water

Apa supaya minium Panjenengan quanity?
Jumlahe minimal Kita ing lengkap wadhah 20 '

Apa paket apa?
Kanggo Phosphoric asam 85%, kita kudu 35kg Jerry bisa, drum 330kg plastik, 1600kg IBC lan 1650kg IBC.
Kanggo Akeh Phosphoric asam 75, kita kudu 32kg Jerry bisa, drum 310kg plastik, 1600kg IBC.
Kanggo telat pupuk banyu, kita duwe tas 9.5kg lan tas 25kg.

Whar iku pasar utama
We duwe pelanggan ing Amerika Utara, Amerika Latin, Asia Kidul-Wétan, Afrika Wétan, Afrika Kulon lan Wétan Tengah

Arep digarap US?



Tampilan Online Chat!