Asam Phosphoric - China Guangxi Donglin Food Kimia
Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

asam phosphoric

Short Description:

Punika wiyar dipigunakaké minangka agen roso ing tins, agen nguntungke ing wedang ngalangi lan ombenan kadhemen, sulih saka citric lan apel, asam laktat kanggo nyetel Nilai PH, klarifikasi ing industri sukrosa, ragi pangan ing anggur-making kang bisa nyegah wutah saka bakteri aneka, sak proses Bir saccharification.

 

Phosphoric asam, Cairan wernane cetha, kalebet wonten ing 8 kelas barang berbahaya.

Jeneng liya iku H 3PO 4

Formula bobot 97,994

CAS No. 7664-38-2


  • Potongan: US $ 650 - 850 / Ton
  • Min.Order Quantity: 1x20'FCL
  • Sumber Kabisan: 10000 ton per Month
  • Port: Fangcheng / Qinzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     Detail cepet

    jeneng Product asam phosphoric
    Names asam Orthophosphoric
    Formula Kimia H 3PO 4
    CAS Ora 7664-38-2
    Kode HS 2809201100
    warna Cairan transparent wernane

    aplikasi

    1, Industri

    Phosphoric asam kanggo industri

    Digunakake minangka agen perawatan lumahing logam; stainless steel, profil aluminium, elektronik polishing kimia; katalis reaksi organik; aditif refractory; aktif agen perawatan karbon.

    2, Food aditif

    Phosphoric asam kanggo tambahan pangan

    Iku digunakake digunakake minangka tambahan pangan, agen flavoring, agen nguntungke, nyetel PH, clarifier, lan agen nutrisi etc.

    3, Phosphate pupuk

    Phosphoric asam kanggo pupuk

    Digunakake minangka produk mentahan materi fosfat kanggo nggawe pupuk

    Keterangan

    Phosphoric asam 75%

    item specifications: Results test unit
    Phosphoric asam (H 3PO 4) 75-76 min 75,15 %
    Phosphoric anhydride (P 2O 5) 52 min 54 %
    Arsenik (minangka Minangka) 0,5 max 0.32 mg / kg
    Florid (F) 10 max 4.5 mg / kg
    APHA Warna 20 max 13 APHA
    cd 1 max 0,1 mg / kg
    Pb 1 max 0,1 mg / kg
    Prakara reductive minangka H 3PO 3 0,012 0,0072 %
    Logam berat (minangka pb) 5 max 3.1 mg / kg

    Phosphoric asam 85%

    item specifications: Results test unit
    Phosphoric asam (H 3PO 4) 85.00-86 85,12 %
    Arsenik (minangka Minangka) 0,5 max 0,34 mg / kg
    Florid (F) 10 max 4.3 mg / kg
    Kadmium (Cd) 1 max 0,1 mg / kg
    Mimpin (Pb) 1 max 0,1 mg / kg
    APHA Warna 20 max 13 APHA
    Prakara reductive minangka H 3PO 3 0,012 0,0075 %
    Logam berat (minangka Pb) 5 max 3.2 mg / kg

    Loading

    35 kg drum              Phosphoric asam kanggo 35 drum kg

     

    1600/1650 kg IBC Phosphoric asam kanggo IBC

     

    330 drum kg          Phosphoric asam kanggo drum 330kg

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!