Akeh Phosphoric asam - China Guangxi Donglin Food Kimia
Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

Akeh Phosphoric asam

Short Description:

Ing sintesis organik, iku nindakake minangka agen senyawa cyclization, acidifying agen, dehydrating agen lan catalyzer ing perawatan isomerization. Iku uga digunakake digunakake ing farmasi, pigmen Organic lan katalis Petrochemical. Kajaba iku, iku bisa dadi sulih asam orthophosphoric lan Reagent analitis.

Akeh Phosphoric asam, diarani PPA kanggo Cairan singkat, wernane cetha, kalebet wonten ing 8 kelas barang berbahaya.

Jeneng liya H 6P 4O 13

Formula bobot 337,93

CAS No. 8017-16-1


  • Potongan: US $ 650 - 850 / Ton
  • Min.Order Quantity: 1x20'FCL
  • Sumber Kabisan: 10000 ton per Month
  • Port: Fangcheng / Qinzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     Detail cepet

    jeneng Product asam Polyphosphoric
    Names PPA
    Formula Kimia H 6P 4O 13
    CAS Ora 8017-16-1
    Kode HS 2809209000
    warna Cairan transparent wernane

    aplikasi

    bitumen

    Polyphosphoric asam kanggo bitumen

    kulit

    Polyphosphoric asam kanggo kulit

    asam Polyphosphoric punika kimia Versatile penengah digunakake minangka agen senyawa cyclizing, acylating agen lan dehydrating agen ing sintesis organik, lan jinis anyar saka aspal, kang digunakake minangka katalis ing gas. High-bahan feed aditif, retardant kain semangat lan anti-statis, nilai dumunung ing kapasitas dewatering dhuwur. polyols iku surfactants penting, lubricants suhu-tahan lan retardants geni. Punika wiyar dipigunakaké ing fosfat fertilizers-efficiency dhuwur, produk polyphosphate lan katalis Organic lan digunakake minangka sulih kanggo asam orthophosphoric.

    Keterangan

    asam Polyphorphoric 95%

    item specifications: Results test unit
    Phosphoric asam (H 3PO 4) 95 min 95,8 %
    APHA Warna 30 max 15 %
    Florid (F) 0,05 max 0.01 %
    Iron minangka Fe 0,2 max 0,085 %
    Arsenik minangka Minangka 0.01 max 0,005 %
    Klorida minangka Cl 0,05 max 0.01 %
    Sulphate (SO 4) 0,5 max 0.01 %
    Logam berat (minangka Pb) 0,05 max 0.03 %
    P2O5 68,5 min 68,88 %

    asam Polyphosphoric 105%

    item specifications: Results test unit
    Phosphoric asam (H 3PO 4) 105,00 min 105,16 %
    Arsenik (minangka Minangka) 5 max 4.5 mg / kg
    Florid (F) 20 max 19,2 mg / kg
    Wesi (Fe) 20 max 19,1 mg / kg
    Klorida (Cl) 5 max 4.6 mg / kg
    Sulphate (SO 4) 20 max 18,8 mg / kg
    APHA Warna 40 max 20 APHA
    Kapadhetan @ 25 ℃ 1,92 1,92 g / ml
    Logam berat (minangka pb) 20 max 18 mg / kg

    asam Polyphosphoric 115%

    item specifications: Results test unit
    Phosphoric asam (H 3PO 4) 115,00 min 115,12 %
    Florid (F) 10max 6.10 mg / kg
    Arsenik (minangka Minangka) 0.5max 0,38 mg / kg
    Kadmium (Cd) 1 max 0,1 mg / kg
    Mimpin (Pb) 1max 0,1 mg / kg
    APHA Warna 20max 13 APHA
    H 3PO 3 0,012 0,0086 %
    Logam berat (minangka pb) 5 max 3.4 mg / kg

    Loading

    1600/1650 kg IBC

    Polyphosphoric asam IBC

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!