Kalium Dihydrogen Phosphate - China Guangxi Donglin Food Kimia
Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

Kalium Dihydrogen Phosphate

Short Description:

Kalium Dihydrogen Phosphate, uga dikenal minangka monopotassium fosfat,

Jeneng liya, yaiku KH 2PO 4,

Formula bobot 136,09

CAS No. 7778-77-0

Kang digunakake minangka dhuwur-efficiency fosfor-kalium senyawa pupuk ing tetanèn; kalium produk dihydrogen phosphate iki digunakake digunakake ing meh kabeh jinis crops kayata macem-macem jinis crops awis, pangan, woh-wohan, sayuran, lan sapiturute Wis akeh efek banget kayata Ngartekno nambah ngasilaken, nambah ngasilaken, optimalisasi kualitas, resistance lodging, resisting omo lan penyakit, nyegah durung wayahe tuwa, lan sapiturute, lan nduweni pengaruh saka ngatasi ing cacat nutrisi disebabake penurunan kemampuan panyerepan ROOT tuwa ing tataran pungkasan saka wutah potong.


  • Potongan: US $ 650 - 850 / Ton
  • Min.Order Quantity: 1x20'FCL
  • Sumber Kabisan: 10000 ton per Month
  • Port: Fangcheng / Qinzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Details cepet

    jeneng Product Kalium Dihydrogen Phosphate
    jeneng liya MKP
    Formula Kimia KH 2PO 4
    State powder
    CAS Ora 7778-77-0
    warna putih

    aplikasi

    Industry: materi mentahan kanggo Pabrik kalium hexametaphosphate lan sylvites liyane, budaya saka Bir ragi, enhancer, agen Leavening lan fermentasi promosi, etc. Ing industri Fermentasi, kang digunakake minangka budaya bakterial, pengatur buffer utawa agen Nutrisi.

    Agriculture: Minangka pupuk senyawa efisien dhuwur saka fosfor, iku potash pupuk tanpa khlor. Menehi loro fosfor lan kalium cocok kanggo kabeh jinis lemah lan awis crops, kayata foodstuff, woh-wohan, sayuran lan ing. Punika wiyar dipigunakaké ing gulung irigasi irigasi semprotan kanggo modern.

    Food aditif: Bisa digunakake minangka improver kualitas, fermentasi accelerator, agen flavoring agen buffer.

    Feed aditif: Bisa digunakake kanggo tambahan minangka aditif kanggo unsur mineral kaya fosfor lan kalium

    Keterangan

    item specifications: Results test unit
    Isi KH 2PO 4 98 min 98,9 %
    K 2O 33,5 min 34 %
    P 2O 5 51,5 min 52,1 %
    H 2O 1 max 0,5 %
    Cl 0,2 max 0,05 %
    Fe 0,008 max 0,003 %
    minangka 0,015 max 0,005 %
    Water larut 0,2 max 0,1 %
    Logam berat (minangka pb) 0,008 max 0,005 %

    paket

    肥料 36肥料 37

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!