Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

за нас

IMG_4887

Donglin храна Хемиски копродукции, ООД. се наоѓа во Liujing Индустриски округ Nanning Сити, специјализирана за фосфат, фосфат ѓубриво и фосфорна киселина. Годишниот сеопфатна капацитет за производство на повеќе од 120.000 тони. Главните производи се вклучително и фосфорна киселина, полифосфорни киселини, калиум дихидроген фосфат, monoammonium фосфат, diammonium фосфат, амониум полифосфат, растворливи во вода, ѓубрива, итн Опфаќа храна одделение, индустриски-одделение, електронски одделение, храна одделение, земјоделски одделение итн Голем број на различни спецификации на производи, широко се користат во метална површина treament, позлата, полирање, обработка на храна, нафта експликација, храна acidulant, ефикасна растворливи во вода вештачко ѓубриво, ИТ електроника и други индустрии.
Во моментов, компанијата има развиено и произведува речиси 20 видови на производи, а годишното производство на храна-одделение фосфорна киселина е 40.000 тони; на годишното производство на електронски одделение фосфорна киселина е 30.000 тони; на годишното производство на полифосфорни киселина е 20.000 тони; на годишното производство на индустриски одделение и храна-одделение фосфат производи е 10.000 тони, а годишното производство на вода растворливи ѓубрива е 20.000 тони.

Во моментов, компанијата има развиено и произведува речиси 20 видови на производи, а годишното производство на храна-одделение фосфорна киселина е 40.000 тони; на годишното производство на електронски одделение фосфорна киселина е 30.000 тони; на годишното производство на полифосфорни киселина е 20.000 тони; на годишното производство на индустриски одделение и храна-одделение фосфат производи е 10.000 тони, а годишното производство на вода растворливи ѓубрива е 20.000 тони.
Целата вода растворливи производи за ѓубрива во согласност со хранливи материи култура раст потребни за научна формула, да се постигне точни и веродостојни професионален однос, особено на компанијата независно истражување и развој на храна-одделение растворливи во вода ѓубриво со нетоксични безопасни, сите производи се во согласност со барањата на органски ѓубрива, за претпријатијата да се добијат признавање на пазарот, и да се промовира нашата земја на земјоделството кон краставица во процесот на современи земјоделски развој.
Компании да се почитуваат "иновации" духот на претпријатието, се придржуваат кон ефикасно и научни оплодување, намалување на употребата на ѓубрива, намалување на загадувањето на водните тела, како свој должност, со цел да се реализира "нека култури да се јаде тоа храна одделение храна" крајната цел на предизвикот и да ја задржите на мисијата на ум почетник е во умот, така што се движам!

ISO22000: 2005
ISO9001: 2015


WhatsApp Онлајн Chat!