Email:info@linphos.com Tel:+86(22) 23528561

ПОЧВА-ТЕСТ - & - ОЕМ

БАНЕР

Дали знаете содржината на natrients на вашата земја?

Дали знаете што ѓубрива е погоден за вашата земја?

Дали знаете како да се зголеми продуктивноста и како да се заштитат вашиот посевите од болести во почвата?

 

                                                                                                                                                                   Ние може да го тестира на почвата

                                                                                                                                                                 и се прилагодите на ѓубриво за васWhatsApp Онлајн Chat!