Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

Rreth nesh

IMG_4887

Donglin Food Chemical Co, LTD. është e vendosur në Liujing Qarkut Industriale Nanning City, e specializuar në fosfat, pleh fosfat dhe acidit fosforik. Kapacitet vjetor të plotë të prodhimit të më shumë se 120.000 ton. Produktet kryesore duke përfshirë acid fosforik, acid polyphosphoric, fosfat dihidrogjen kaliumi, fosfat, fosfat monoammonium diamoni, amonit polyphosphate, të tretshëm në ujë pleh, etj mbulon klasën ushqim, industrial-grade, të klasës elektronike, klasën e ushqimit, të klasës bujqësore etj Një numër i specifikimeve të ndryshme të produkteve, e përdorur gjerësisht në TREAMENT sipërfaqe metalike, plating, lustrim, përpunimin e ushqimit, shpjegimin e naftës, ushqim acidulant, ujë efikas plehrave të tretshme, IT elektronikë dhe industri të tjera.
Aktualisht, kompania ka zhvilluar dhe prodhuar rreth 20 lloje të produkteve, dhe prodhimi vjetor i acidit fosforik ushqim të keq është 40.000 ton; Prodhimi vjetor i acidit fosforik klasën elektronike është 30.000 ton; prodhimi vjetore e acidit polyphosphoric është 20.000 ton; Prodhimi vjetor i produkteve të klasës industrial dhe ushqim të keq fosfat është 10.000 ton, dhe prodhimi vjetor i plehrave ujit-shpjegueshëm është 20.000 ton.

Aktualisht, kompania ka zhvilluar dhe prodhuar rreth 20 lloje të produkteve, dhe prodhimi vjetor i acidit fosforik ushqim të keq është 40.000 ton; Prodhimi vjetor i acidit fosforik klasën elektronike është 30.000 ton; prodhimi vjetore e acidit polyphosphoric është 20.000 ton; Prodhimi vjetor i produkteve të klasës industrial dhe ushqim të keq fosfat është 10.000 ton, dhe prodhimi vjetor i plehrave ujit-shpjegueshëm është 20.000 ton.
Të gjithë produkteve të ujit shpjegueshëm pleh sipas ushqyesve rritjes kulture të nevojshme për formulë shkencore, të arritur raport të saktë dhe të besueshëm profesional, sidomos hulumtimet kompani e pavarur dhe zhvillimin e ujit ushqim-grade pleh shpjegueshëm me padëmshme jo-toksike, të gjitha produktet në përputhje me kërkesat e pleh organik, për ndërmarrjet për të fituar njohjen e tregut, dhe për të promovuar bujqësinë tonë vend në kastravec në procesin e zhvillimit modern bujqësor.
Kompanitë respektimi me frymën "risi" të ndërmarrjes, t'i përmbahen të fekondimit efikas dhe shkencore, të zvogëluar përdorimin e plehrave, të zvogëlojë ndotjen e organeve të ujit, si detyrë e vet, për të realizuar "le të lashtat për të ngrënë atë ushqim klasën e ushqimit" qëllimi përfundimtar e sfidës dhe për të mbajtur misionin e mendjes fillestar në mendje në mënyrë që të ecur përpara!

ISO22000: 2005
ISO9001: 2015


WhatsApp Online Chat !