Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

TOKA-TEST - & - OEM

BANNER

A e dini përmbajtjen natrients e tokës suaj?

A e dini se çfarë pleh është i përshtatshëm për tokën tuaj?

A e dini se si për të rritur produktivitetin dhe si për të mbrojtur kulture tuaj nga sëmundjet në tokë?

 

                                                                                                                                                                   Ne mund të testuar tokën

                                                                                                                                                                 dhe rregulloje pleh për ju



WhatsApp Online Chat !