Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

Tentang Kami

  • kira-kira

Donglin Food Kimia Co., LTD. ieu lokasina di Liujing Industrial District Nanning Kota, husus dina fosfat, pupuk fosfat jeung asam fosfat. Kapasitas produksi komprehensif taunan leuwih ti 120000 ton. Produk utama nu kaasup asam fosfat, asam polyphosphoric, kalium dihidrogén fosfat, monoammonium fosfat, diammonium fosfat, amonium polyphosphate, pupuk cai-leyur, jsb nyertakeun dahareun kelas, industri-grade, kelas éléktronik, feed kelas, kelas tatanén jeung sajabana sajumlah spésifikasi béda produk, loba dipaké dina treament beungeut logam, plating, polishing, pamrosésan dahareun, explication minyak, feed acidulant, pupuk leyur cai efisien, éléktronika IT jeung industri lianna.

ͼƬ5
ͼƬ6
ͼƬ7
ͼƬ8
ͼƬ9
ͼƬ10
ͼƬ1
ͼƬ2
ͼƬ3

Urang difokuskeun Arochemicals & Pupuk

Urang kudu pupuk Tujuan umum, pupuk husus. Bisa nyadiakeun solusi set pinuh pikeun anjeun. Pikeun meunang pupuk alus tur set solusi pinuh, mangga ngahubungan kami.

Taros Kami

WhatsApp Online Chat!