Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

Tentang Kami

IMG_4887

Donglin Food Kimia Co., LTD. ieu lokasina di Liujing Industrial District Nanning Kota, husus dina fosfat, pupuk fosfat jeung asam fosfat. Kapasitas produksi komprehensif taunan leuwih ti 120000 ton. Produk utama nu kaasup asam fosfat, asam polyphosphoric, kalium dihidrogén fosfat, monoammonium fosfat, diammonium fosfat, amonium polyphosphate, pupuk cai-leyur, jsb nyertakeun dahareun kelas, industri-grade, kelas éléktronik, feed kelas, kelas tatanén jeung sajabana sajumlah spésifikasi béda produk, loba dipaké dina treament beungeut logam, plating, polishing, pamrosésan dahareun, explication minyak, feed acidulant, pupuk leyur cai efisien, éléktronika IT jeung industri lianna.
Dina hadir, parusahaan geus dimekarkeun sarta dihasilkeun ampir 20 rupa produk, sarta produksi taunan asam fosfat dahareun-grade anu 40.000 ton; kaluaran taunan asam kelas fosfat éléktronik nyaéta 30.000 ton; kaluaran taunan asam polyphosphoric nyaéta 20.000 ton; kaluaran taunan produk fosfat kelas industri jeung kadaharan-grade anu 10.000 ton; sarta output taunan pupuk cai-leyur téh 20.000 ton.

Dina hadir, parusahaan geus dimekarkeun sarta dihasilkeun ampir 20 rupa produk, sarta produksi taunan asam fosfat dahareun-grade anu 40.000 ton; kaluaran taunan asam kelas fosfat éléktronik nyaéta 30.000 ton; kaluaran taunan asam polyphosphoric nyaéta 20.000 ton; kaluaran taunan produk fosfat kelas industri jeung kadaharan-grade anu 10.000 ton; sarta output taunan pupuk cai-leyur téh 20.000 ton.
Sakabeh cai produk pupuk leyur nurutkeun gizi pertumbuhan potong diperlukeun pikeun Rumus ilmiah, ngahontal ratio profésional akurat jeung bisa dipercaya, utamana panalungtikan bebas parusahaan jeung ngembangkeun pupuk leyur cai dahareun-grade kalawan bahya non-toksik, sadaya produk akur jeung sarat ti pupuk organik, keur usaha mangtaun pangakuan pasar, tur ngamajukeun tatanén nagara urang mun bonténg dina prosés ngembangkeun pertanian modern.
Pausahaan adhering ka "Juara" sumanget perusahaan, taat kana fértilisasi efisien sarta ilmiah, ngurangan pamakéan pupuk, ngurangan polusi awak cai salaku tugas sorangan, dina raraga ngawujudkeun "hayu pepelakan dahar éta kadaharan kadaharan kelas" tujuan pamungkas tina tantangan tur tetep misi pikiran pemula di pikiran ku kituna forge payun!

ISO22000: 2005
ISO9001: 2015


WhatsApp Online Chat!