Email:info@linphos.com Tel:+86(22) 23528561

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun produsén?
Sumuhun, kami produsén pikeun fosfat asam, poli fosfat asam sarta pupuk leyur Cai

Naon urutan minium Anjeun quanity?
Kuantitas urutan minimum kami nyaeta on pinuh wadahna 20 '

Naon pakét anjeun gaduh?
Pikeun fosfat asam 85%, urang kudu 35kg Jerry tiasa, kendang 330kg plastik, 1600kg IBC na 1650kg IBC.
Pikeun poli fosfat asam 75, urang kudu 32kg Jerry tiasa, kendang 310kg plastik, 1600kg IBC.
Pikeun pupuk leyur cai, urang kudu kantong 9.5kg na kantong 25kg.

Whar nyaeta pasar utama Anjeun
Urang kudu konsumén di Amérika Kalér, Amérika Latin, Sulawesi Tenggara, Afrika Wétan, Afrika Kulon sarta Wétan Tengah

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!