Asam fosfat - Cina Guangxi Donglin Food Kimia
Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

asam fosfat

Pondok Description:

Hal ieu loba dipaké salaku agén rasa dina tins, agén haseum dina inuman solid sarta inuman tiis, diganti tina sitrat jeung asam apel, asam laktat pikeun nyaluyukeun nilai PH, a klarifikasi di industri sukrosa, kapang kadaharan di anggur-pembuatan anu bisa nyegah tumuwuhna baktéri Rupa-rupa, salila prosés brewing saccharification.

 

Fosfat asam, cair teu warnaan jeung jelas, milik 8 kelas barang bahaya.

Rumus kimia nyaéta H 3PO 4

Rumus beurat nyaeta 97,994

CAS No. 7664-38-2


  • FOB Harga: US $ 650 - 850 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 1x20'FCL
  • Suplai Kamampuhan: 10000 ton per Bulan
  • Port: Fangcheng / Qinzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

     jéntré gancang

    Ngaran Produk asam fosfat
    Ngaran séjén asam Orthophosphoric
    Formula kimiawi H 3PO 4
    CAS No 7664-38-2
    Kode HS 2809201100
    warna cairan transparan warnaan

    aplikasi

    1, Industri

    Fosfat asam pikeun industri

    Dipaké salaku agén perlakuan beungeut logam; stainless steel, profil aluminium, éléktronik polishing kimia; katalis réaksi organik; aditif refractory; diaktipkeun agén perlakuan karbon.

    2, Food aditif

    Fosfat asam pikeun aditif dahareun

    Hayu urang loba dipaké salaku aditif dahareun, agén rasa, agén haseum, ngaluyukeun pH, clarifier, sarta agén gizi jeung sajabana

    3, fosfat Pupuk

    Fosfat asam pikeun pupuk

    Dipaké salaku produk bahan baku fosfat nyieun pupuk

    spésifikasi

    fosfat asam 75%

    item spésifikasi: Hasil uji kamanunggalan
    Asam fosfat (H 3PO 4) 75-76 mnt 75,15 %
    Fosfat anhidrida (P 2O 5) 52 mnt 54 %
    Arsén (sakumaha Salaku) 0,5 max waktos 0.32 mg / kg
    Fluorida (f) 10 max 4.5 mg / kg
    APHA Warna 20 max 13 APHA
    cd 1 max 0.1 mg / kg
    PB 1 max 0.1 mg / kg
    Perkara Reductive sakumaha H 3PO 3 0,012 0,0072 %
    logam beurat (sakumaha PB) 5 max 3.1 mg / kg

    asam fosfat 85%

    item spésifikasi: Hasil uji kamanunggalan
    Asam fosfat (H 3PO 4) 85.00-86 85,12 %
    Arsén (sakumaha Salaku) 0,5 max 0,34 mg / kg
    Fluorida (f) 10 max 4.3 mg / kg
    Cadmium (CD) 1 max 0.1 mg / kg
    Ngakibatkeun (PB) 1 max 0.1 mg / kg
    APHA Warna 20 max 13 APHA
    Perkara Reductive sakumaha H 3PO 3 0,012 0,0075 %
    logam beurat (sakumaha PB) 5 max 3.2 mg / kg

    loading

    35 kg kendang              Fosfat asam keur 35 drum kg

     

    1600/1650 kg IBC Fosfat asam pikeun IBC

     

    330 drum kg          Fosfat asam pikeun drum 330kg

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!