Poli fosfat asam - Cina Guangxi Donglin Food Kimia
Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

Poli fosfat asam

Pondok Description:

Dina sintésis organik, eta nedunan salaku agén sanyawa cyclization, acidifying agén, dehydrating agén sarta catalyzer dina perlakuan isomerization. Hal ieu ogé loba dipaké di apotik, pigmén organik jeung katalis pétrokimia. Sajaba ti éta, bisa jadi mangrupa diganti asam orthophosphoric jeung réagen analitik.

Poli fosfat asam, disebutna PPA pikeun cairan pondok, teu warnaan jeung jelas, milik 8 kelas barang bahaya.

Rumus kimia H 6P 4O 13

Rumus beurat téh 337,93

CAS No. 8017-16-1


  • FOB Harga: US $ 650 - 850 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 1x20'FCL
  • Suplai Kamampuhan: 10000 ton per Bulan
  • Port: Fangcheng / Qinzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

     jéntré gancang

    Ngaran Produk asam Polyphosphoric
    Ngaran séjén PPA
    Formula kimiawi H 6P 4O 13
    CAS No 8017-16-1
    Kode HS 2809209000
    warna cairan transparan warnaan

    aplikasi

    bitumen

    Polyphosphoric asam pikeun bitumen

    kulit

    Polyphosphoric asam pikeun kulit

    asam Polyphosphoric mangrupakeun kimiawi serbaguna panengah dipaké salaku agén sanyawa cyclizing, acylating agén jeung dehydrating agén dina sintésis organik, sarta tipe anyar tina aspal, nu geus dipaké salaku katalis dina industri minyak bumi. Luhur-grade feed aditif, retardant lawon seuneu jeung anti statis, nilaina perenahna di kapasitas dewatering tinggi. polyols na anu surfactants penting, minyak bumi hawa-tahan jeung retardants seuneu. Hal ieu loba dipaké di pupuk pospat-efisiensi tinggi, produk polyphosphate jeung katalis organik jeung dipaké minangka diganti keur asam orthophosphoric.

    spésifikasi

    asam Polyphorphoric 95%

    item spésifikasi: Hasil uji kamanunggalan
    Asam fosfat (H 3PO 4) 95 mnt 95,8 %
    APHA Warna 30 max 15 %
    Fluorida (f) 0.05 max 0.01 %
    Beusi sakumaha Fe 0.2 max 0,085 %
    Arsén sakumaha Salaku 0.01 max 0,005 %
    Klorida sakumaha Cl 0.05 max 0.01 %
    Sulfat (SO 4) 0,5 max 0.01 %
    logam beurat (sakumaha PB) 0.05 max 0,03 %
    P2O5 68,5 mnt 68,88 %

    asam Polyphosphoric 105%

    item spésifikasi: Hasil uji kamanunggalan
    Asam fosfat (H 3PO 4) 105,00 mnt 105,16 %
    Arsén (sakumaha Salaku) 5 max 4.5 mg / kg
    Fluorida (f) 20 max 19,2 mg / kg
    Beusi (Fe) 20 max 19,1 mg / kg
    Klorida (Cl) 5 max 4.6 mg / kg
    Sulfat (SO 4) 20 max 18,8 mg / kg
    APHA Warna 40 max 20 APHA
    Kapadetan @ 25 ℃ 1,92 1,92 g / ml
    logam beurat (sakumaha PB) 20 max 18 mg / kg

    asam Polyphosphoric 115%

    item spésifikasi: Hasil uji kamanunggalan
    Asam fosfat (H 3PO 4) 115,00 mnt 115,12 %
    Fluorida (f) 10max 6,10 mg / kg
    Arsén (sakumaha Salaku) 0.5max 0,38 mg / kg
    Cadmium (CD) 1 max 0.1 mg / kg
    Ngakibatkeun (PB) 1max 0.1 mg / kg
    APHA Warna 20max 13 APHA
    H 3PO 3 0,012 0,0086 %
    logam beurat (sakumaha PB) 5 max 3.4 mg / kg

    loading

    1600/1650 kg IBC

    Polyphosphoric asam IBC

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!