Kalium dihidrogén fosfat - Cina Guangxi Donglin Food Kimia
Email:info@linphos.com &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Tel:+86(22) 23528561

Kalium dihidrogén fosfat

Pondok Description:

Kalium dihidrogén fosfat, ogé katelah monopotassium fosfat,

Rumus kimia nyaéta KH 2PO 4,

Rumus beurat téh 136,09

CAS No. 7778-77-0

Hal ieu dipaké salaku-efisiensi tinggi fosfor-kalium sanyawa pupuk di tatanén; kalium produk dihidrogén fosfat ieu loba dipaké dina ampir kabéh rupa pepelakan kayaning rupa-rupa pepelakan tunai, kadaharan, bungbuahan, sayur, jeung sajabana Cai mibanda loba épék unggulan kayaning nyata ngaronjatkeun ngahasilkeun, ngaronjatna ngahasilkeun, optimizing kualitas, résistansi pamondokan, resisting hama jeung panyakit, ngahulag sepuh prématur, jeung sajabana, sarta boga pangaruh overcoming nu deficiencies gizi disababkeun ku turunna pangabisa diserep root sepuh dina peringkat telat tumuwuhna pamotongan.


  • FOB Harga: US $ 650 - 850 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 1x20'FCL
  • Suplai Kamampuhan: 10000 ton per Bulan
  • Port: Fangcheng / Qinzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    Ngaran Produk Kalium dihidrogén fosfat
    ngaran séjén MKP
    Formula kimiawi KH 2PO 4
    kaayaan bubuk
    CAS No 7778-77-0
    warna bodas

    aplikasi

    Industri: bahan baku pikeun rancang kalium hexametaphosphate na sylvites sejen, budaya brewing kapang, enhancer, agén leavening sarta férméntasi promoter, jsb Di industri Fermentasi, éta dipaké salaku budaya baktéri, regulator panyangga atawa agén gizi.

    Tatanén: Salaku pupuk majemuk efisien luhur fosfor, éta pupuk potash tanpa klorin. Eta nyadiakeun duanana fosfor jeung kalium cocog pikeun sagala rupa taneuh sarta duit tunai palawija, kayaning foodstuff, bungbuahan, sayuran sarta saterusna. Hal ieu loba dipaké dina serelek irigasi irigasi semprot ad modern.

    Dahareun aditif: Ieu bisa dipaké salaku improver kualitas, fermentasi akselerator, agén rasa jeung antibaktéri panyangga.

    Gebang aditif: Ieu bisa dipaké pikeun suplement salaku aditif pikeun elemen mineral kawas fosfor jeung kalium

    spésifikasi

    item spésifikasi: Hasil uji kamanunggalan
    Eusi KH 2PO 4 98 mnt 98,9 %
    K 2O 33,5 mnt 34 %
    P 2O 5 51,5 mnt 52,1 %
    H 2O 1 max 0,5 %
    Cl 0.2 max 0.05 %
    Fe 0,008 max 0,003 %
    siga 0,015 max 0,005 %
    cai leyur 0.2 max 0.1 %
    logam beurat (sakumaha PB) 0,008 max 0,005 %

    paket

    肥料 36肥料 37

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!