Email:info@linphos.com Tel:+86 17526571495

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали сте производителот?
Да, ние сме производител на фосфорна киселина, Поли фосфорна киселина и вода растворливи ѓубрива

Која е вашата миниум quanity цел?
Нашите минимум цел количество е полн контејнер 20 '

Што пакетот имате?
За фосфорна киселина 85%, имаме 35kg Џери може, 330kg пластични тапан, ИБЦ 1600kg и 1650kg ИБЦ.
За Поли фосфорна киселина 75, имаме 32kg Џери може, 310kg пластични тапан, 1600kg ИБЦ.
За вода растворливи ѓубрива, имаме 9.5kg кеса и 25 кг торба.

Whar е вашата главна на пазарот
Ние имаме клиенти во Северна Америка, Латинска Америка, Југоисточна Азија, Источна Африка, Западна Африка и Блискиот Исток

Сакаат да работат со САД?WhatsApp Онлајн Chat!