Email:info@linphos.com Tel:+86(22) 23528561

Rreth nesh

  • për

Donglin Food Chemical Co, LTD. është e vendosur në Liujing Qarkut Industriale Nanning City, e specializuar në fosfat, pleh fosfat dhe acidit fosforik. Kapacitet vjetor të plotë të prodhimit të më shumë se 120.000 ton. Produktet kryesore duke përfshirë acid fosforik, acid polyphosphoric, fosfat dihidrogjen kaliumi, fosfat, fosfat monoammonium diamoni, amonit polyphosphate, të tretshëm në ujë pleh, etj mbulon klasën ushqim, industrial-grade, të klasës elektronike, klasën e ushqimit, të klasës bujqësore etj Një numër i specifikimeve të ndryshme të produkteve, e përdorur gjerësisht në TREAMENT sipërfaqe metalike, plating, lustrim, përpunimin e ushqimit, shpjegimin e naftës, ushqim acidulant, ujë efikas plehrave të tretshme, IT elektronikë dhe industri të tjera.

ͼƬ5
ͼƬ6
ͼƬ7
ͼƬ8
ͼƬ9
ͼƬ10
ͼƬ1
ͼƬ2
ͼƬ3

Ne fokus në Arochemicals & pleh

Ne kemi pleh me qëllim të përgjithshëm, pleh të veçantë. Ne mund të sigurojë një zgjidhje të plotë të caktuar për ju. Për të marrë pleh të mirë dhe zgjidhje të plotë të caktuar, ju lutemi na kontaktoni.

Na kontaktoni

WhatsApp Online Chat !