China Phosphoric Acid 75% 85% food grade factory and manufacturers | Donglin
Email:info@linphos.com Tel:+86(22) 23528561

Phosphoric Acid 75% 85% food grade

Pondok Description:

Product description

Hal ieu loba dipaké salaku agén rasa dina tins, agén haseum dina inuman solid sarta inuman tiis, diganti tina sitrat jeung asam apel, asam laktat pikeun nyaluyukeun nilai PH, a klarifikasi di industri sukrosa, kapang kadaharan di anggur-pembuatan anu bisa nyegah tumuwuhna baktéri Rupa-rupa, salila prosés brewing saccharification.

 

Fosfat asam, cair teu warnaan jeung jelas, milik 8 kelas barang bahaya.

Rumus kimia nyaéta H 3PO 4

Rumus beurat nyaeta 97,994

CAS No. 7664-38-2


  • FOB Harga: US $ 650 - 850 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 1x20'FCL
  • Suplai Kamampuhan: 10000 ton per Bulan
  • Port: Fangcheng / Qinzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Puriy: 85%
  • UN: 3453
  • Grade: Food grade
  • jéntré produk

    Tags produk

     jéntré gancang

    Ngaran Produk asam fosfat
    Ngaran séjén asam Orthophosphoric
    Formula kimiawi H 3PO 4
    CAS No 7664-38-2
    Kode HS 2809201100
    warna cairan transparan warnaan

    aplikasi

    1, Industri

    Fosfat asam pikeun industri

    Dipaké salaku agén perlakuan beungeut logam; stainless steel, profil aluminium, éléktronik polishing kimia; katalis réaksi organik; aditif refractory; diaktipkeun agén perlakuan karbon.

    2, Food aditif

    Fosfat asam pikeun aditif dahareun

    Hayu urang loba dipaké salaku aditif dahareun, agén rasa, agén haseum, ngaluyukeun pH, clarifier, sarta agén gizi jeung sajabana

    3, fosfat Pupuk

    Fosfat asam pikeun pupuk

    Dipaké salaku produk bahan baku fosfat nyieun pupuk

    spésifikasi

    fosfat asam 75%

    item spésifikasi: Hasil uji kamanunggalan
    Asam fosfat (H 3PO 4) 75.00-76.00 75,15 %
    Arsén (sakumaha Salaku) 0,5 max waktos 0.32 mg / kg
    Fluorida (f) 10 max 4.5 mg / kg
    Cadmium (CD) 1 max 0.1 mg / kg
    Ngakibatkeun (PB) 2 max 0.1 mg / kg
    APHA Warna 20 max 13 APHA
    Perkara Reductive sakumaha H 3PO 3 0,012 0,0072 %
    logam beurat (sakumaha PB) 5 max 3.1 mg / kg


    Phosphoric Acid 85%

    item spésifikasi: Hasil uji kamanunggalan
    Asam fosfat (H 3PO 4) 85.00-86 85,12 %
    Arsén (sakumaha Salaku) 0,5 max 0,34 mg / kg
    Fluorida (f) 10 max 4.3 mg / kg
    Cadmium (CD) 1 max 0.1 mg / kg
    Ngakibatkeun (PB) 1 max 0.1 mg / kg
    APHA Warna 20 max 13 APHA
    Perkara Reductive sakumaha H 3PO 3 0,012 0,0075 %
    logam beurat (sakumaha PB) 5 max 3.2 mg / kg

    loading

     35 kg kendang              

    35kg drum

     

     

     

     

     

     

     

     

         330kg drum

    330kg drum         

     

     

     

     

     

     

     

     

        1600/1650 kg IBC 

    IBC drum

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Contact us 

     

    Donglin Food Chemical Co., LTD.

    Liujing Industrial District Nanning City,Guangxi
    info@linphos.com

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!